Saturday, 19 January 2013

4
Komen

Pengakuan Seorang Gadis....

...Assalamualaikum sahabat-sahabat sekalian yang hensem yang cantik yang comel yang tinggi yang rendah yang puih gebu yang hitam manis (Hitam tu anggun di pandang so jangan sedih so bangga lah sebab "Bila Bin Rabah pun berkulit hitam ada orang yang masuk syurga kerana ketakwaannya kepada Allah SWT ) dan kepada mahupun yang famous di twitter atau pun yang tak famous . Famous ke tak ? Kita ni semua sama ja di mata Allah hanya manusia yang suka menbandingkan kita semua . Ok back to the title aku ada nak share tentang pengakuan awek kepada kawan aku ni . Cerita ni macam ni cerita kalau aku cerita kepada korang tak tau lah menyayat hati ke tak tapi mari lah kita hayati bersama-sama ok .

...Sofea(bukan nama sebenar) seorang gadis comel loteh dan petah bercakap , Sofea berumur 17 tahun ketika itu , seorang pelajar yang pilihan sekolah untuk mendapat straight A's . Episod dukanya bermula semenjak sofea mengimbas kembali di mana peristiwa nightmare bagi para2 wanita yang tak di inginkan sesiapa pun...Pada malam khamis pukul 9.00 malam , Sofea mendapat pesanan ringkas dari kawan lelakinya
Ijoi(bukan nama sebenar) iaitu untuk membantunya study di pondok bersama-sama kawan2nya yang lain , pada mulanya Sofea menolak tapi akhirnya dia termakan pujukkan rakanya itu kerana memberi tahu ada rakannya perempuan iaitu Fafa(bukan nama sebenar)..Tanpa berlengah Sofea bersiap2 dan pergi menuju ke pondok dengan harapan untuk membantu rakan2nya study ,

...sesampainya Sofea di pondok , Sofea hairan di manakah rakannya Fafa ? Sofea bertanya Ijoi . Ijoi menjawab Fafa terpaksa pulang sebab keluarganya nak makan malam bersama . Lantas Sofea bergegas mahu pulang Ijoi dan bersama rakannya2 yg lain menangkap Sofea dan mengkendurikan(merogol) Sofea beramai-ramai :/ Selepas kejadian itu Sofea murung,sugul dan meroyan . Kejadian ini menbingungkan guru dan ibupabanya kerana percubaan SPM Sofea semuanya failed . Result SPM Sofea pun failed , akhirnya selepas didesak keluarga Sofea menceritakan segala2nyan . Bapa Sofea segera memaklumkan kepada piha polis lalu Ijoi dan rakan2nya di tangkap . Selang beberapa hari selepas berlaku lagi satu peristiwa penuh tragis apa bila pagar yang di harapkan mula memakan padinya :/

...Pada malam Jumaat pukul 10.30 mlm Sofea yang duduk sendirian di dalam bilik terkejut apa bila dia di terkam sendiri oleh bapanya sendiri ! Malam itu dia di ratah oleh ayahnya sendiri sangat sadis dan sangat memperitkan untuk di ceritakan . Bapa Sofea meminta Sofea mendiamkan daripada pengetahuan ibunya . Setelah 3 minggu selepas kejadian itu Sofea di sahkan hamil dan ibunya mengata dia hamil akibat di rogol oleh kawannya2 itu tetapi sebaliknya itu anak bapanya sendiri :/

...Akhirnya Sofea yang tak tahan lalu menceritakan kepada ibunya sendiri atas perkaranya menimpanya, Lantas ibu sofea yang marah lalu memukul Sofea dengan teruk sehingga gugur janin yang di kandungnya kerana mengangap Sofea cuba menfitnah bapa kandung sendiri ..Akhirnya Sofea keluar dari rumah neraka itu dan terjumpa dengan rakan ku iaitu Syafiq(bukan nama sebenar) , dek kerana wajah Sofea yang rupawan kawan ku terpikat dan diorang berkawan sehingga bertunang . Kehidupan Sofea berubah dan dia kembali ceria dan ada keyakinan untuk terus hidup selepas Syafiq  berjanji menyatakan dia akan menerima Sofea walaupun dalam apa jua keadaan , kononnya " akan ku terima kau seadanya "

...nak di jadikan cerita ini agak sedih di saat malam menjelang malam pernikahan mereka..Bakal suami Sofea terkejut apabila Sofea bertindak menceritakan segala peristiwa ngeri hidupnya sebelum bertemu bakal suaminya..Disaat menjelang hari-hari bahagia mereka . Syafiq segera memutus kan hubungan mereka dan memberitahu keluarganya untuk membatalkan pernikahan tersebut dan Syafiq memberitahu dia menyesal mengenali Sofea lalu seluruh keluarga Syafiq menghina, mencaci dan mencemuh Sofea :/ *kesian Sofea* sudah jatuh di timpa gajah pula .

...di saat Sofea di halau oleh bakal suaminya , nak di jadikan cerita di mana di semasa perjalanan Sofea mencari tempat berlindung kerana kehujaan . Sadis betul ! Pada 3 disember 2012 Sofea di sah kan mati akibat terkanan yang melampau seminggu selepas dia membuat pengakuan ini kepada ku .

= Sekian =

Cerita ini adalah rekaan semata-semata yang tidak ada kena mengena yang mati atau pun yang hidup . Hahahaha  . Sorryyyy" kalau ada yang marah sebenarnya aku bosan time ni aku sajalah create2 ni tapi harap korang ambil lah pengajaran di setiap cerita aku ni yaaaa xD . ok2 Assalamualaikum . From Asyraf_Kinda :*
Terima kasih sudi baca, kalau boleh komenlah sekali :)

4 comments:

  1. Perenggan yg last 2 ta boleh thn 2..hahaha,dari menyayat hati jadi menyakitkn hati..x de la,joking je..good job sbb awk berusaha nk bg pngajarn kt org lain..

    ReplyDelete